top of page

RESTAURATIE

Bij PM classics kunt u uw waardevolle oldtimer gedeeltelijk of volledig op een vakkundige manier laten restaureren.
Wij kijken samen met u naar uw ideeën, wensen en mogelijkheden.
Bent u zelf aan het restaureren geslagen en ziet u op tegen het spuitwerk of wilt u juist een extreme high end afwerking verwezenlijken kijk dan onder wetblasting en spuitwerk voor meer info.

Plaatwerk

Het herstellen of reconstrueren van uw plaatwerk wordt op ambachtelijke wijze voor u verzorgd. In onze werkplaats werken dan ook ervaren specialisten die weten wat ze doen. Bij het restaureren van uw auto bespreken we samen met u wat de mogelijkheden zijn. Wij maken van uw geliefde klassieker weer een pronkstuk.

WhatsApp Image 2020-12-23 at 13.48.57 (4

modificaties

Heeft u iets bedacht en wilt u dat graag gerealiseerd zien? Modificaties kunnen zowel grote als kleine aanpassingen zijn. Of het nu het uiterlijk, prestatie of gevoel is dat gemodificeerd moet worden. Wij denken graag met u mee.

WhatsApp Image 2020-12-23 at 13.48.57 (3

laswerk

Iets kapot of juist door de tand des tijds aangetast? Geen probleem. Uw auto is bij ons in goede handen. Onze vakmensen lassen naadloos zowel het kleine werk als de complete restauratie aan elkaar. Perfect om uw klassieker weer jaren te laten lopen. Op al ons laswerk zit 6 maanden garantie. 

WhatsApp Image 2020-12-23 at 13.50.08.jp

ontwerpen

Custom werk is niet vreemd voor ons. Heeft u een ontwerp gemaakt en wilt u dat ontwerp graag ontwikkeld zien? Of wilt u onze experts er naar laten kijken? Geen probleem. Met onze 25 jaar ervaring is ontwerpen een van de mooiste takken van ons werk.  

WhatsApp Image 2020-12-23 at 13.48.56 (1
bottom of page